קרמבל דובדבנים טעים במיוחד

    מירי זורגר No Comments on קרמבל דובדבנים טעים במיוחד
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים

    • 1 צנצנת דובדבנים
    • 40 גר' חמאה מומסת
    • 15 גר' ליקר דובדבנים

     

    לציפוי פריך

    • 100 גר' קמח
    • 50 גר' אבקת שקדים
    • 100 גר' חמאה
    • 100 גר' סוכר דמררה
    • 100 גר' פיסטוק
    • 50 גר' שיבולת שועל

     

     

    להגשה

    • קצפת ואבקת סוכר

     

     

    אופן ההכנה

    1. את הדובדבנים מערבבים עם חמאה מומסת וליקר דובדבנים
    2. ממלאים כוסות עד כ 3/4 מהגובה
    3. מכינים את הפירורים
    4. במעבד מזון טוחנים קמח ושקדים מוסיפים סוכר וחמאה ומעבדים בפולסים למסת פירורים
    5. מוסיפים פיסטוקים ושיבולת שועל ומעבדים לפירורים
    6. מקפיאים 10 ד'.
    7. מפזרים את הפירורים מעל הדובדבנים
    8. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 ד' או עד להשחמה
    9. מקשטים באבקת סוכר ותלולית קצפת


    0 תגובות